Webhosting.

webhostingAls u al een domeinnaam heeft, dan heeft u hierna nog een goede en betrouwbare webhosting nodig om uw website op internet te publiceren.

Wij bieden een goede en betrouwbare MKB webhosting aan, speciaal voor ondernemers, ZZP’ers, freelancers, adviseurs enz. Of u nu een kleine onderneming heeft, of een grote, u bent van harte welkom. Ook voor ingewikkelde vragen kunt u bij ons terecht, we hebben een heel team van mensen ter beschikking die altijd wel het antwoord weten op uw (moeilijke) vraag.

 

Wat is webhosting?

Webhosting is niets meer dan een harddisk in een datacenter, waarvan u een stukje van huurt. Onze servers staan uiteraard in Nederland, dus gegarandeerde snelheid, en veiligheid.

Het is helaas niet meer mogelijk om hosting aan te vragen.

Web hosting bij MKBwebhosting heeft al bij ons vanaf € 35,00 per jaar. Hier heeft u een voordelige en kwalitatief zeer goede webhosting voor, met servers in Nederland. Met webhosting kunt u uw website online zetten en emailen via uw eigen website. In plaats van een Hotmail, Chello, XS4all of Gmail emailadres, heeft u een professioneel eigen emailadres, die naar gelang het pakket, uit te breiden is, bijvoorbeeld voor meerdere afdelingen in uw bedrijf.

Welke hosting pakketten zijn er?

MKBwebhosting biedt meerdere web hosting pakketten aan. U bent altijd verzekerd van een goede en stabiele web hosting, met een uptime van 99.9%. We kunnen op aanvraag ook een uptime van 100% garanderen, neem hiervoor contact met ons op wat de mogelijkheden zijn.

Waarom een web hosting bij MKBwebhosting?

Wij werken samen met de grootste hostingpartijen van Nederland en België. Wij kunnen daardoor voordelige webhosting aanbieden met hoge snelheden, met 99,9% uptime, een simpele maar geavanceerde klantenplatform en een helpdesk die 7 dagen per week voor u klaarstaat om al uw vragen te beantwoorden. Wij prefereren echter om dit via email te doen, via het klantenpaneel een ticket aanmaken, of via het contactformulier. Bellen kan uiteraard ook, echter zijn wij daar niet altijd even goed bereikbaar.