SSL Certificaten

mkbwebhosting-ssl-certificaatEen SSL certificaat heeft als taak, dat het een een beveiligde verbinding tussen uw websitebezoekers en uw website maakt. Hierdoor is het niet mogelijk om de data tussen uw bezoekers en uw website te onderscheppen waardoor privacygevoelige gegevens die verzonden worden te allen tijde veilig zijn. Op deze pagina vindt u informatie die belangrijk is bij het kopen van een certificaat.

Wat is een https certificaat eigenlijk?

Een beveiligings certificaat is een klein gegevensbestand die een crypto grafische sleutel aan de gegevens van een bedrijf koppelt. Wanneer deze op een webserver is geïnstalleerd, worden het hangslot, de S achter http en eventueel de bedrijfsnaam in de adresbalk geactiveerd en zorgt het gegevensbestand voor een beveiligde verbinding tussen een browser en een webserver. Sinds Januari 2017 is het raadzaam om een SSL certificaat aan te schaffen, omdat Google websites met een beveiligde verbinding (https://….. ) meer voorrang geeft, dan onbeveiligde websites. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, we hebben al een SSL-certificaat vanaf € 39,- ex BTW per jaar. U kunt deze gelijk met uw domeinnaam en / of uw web hosting bestellen.

Het is helaas niet meer mogelijk om eeen SSL certificaat aan te vragen

Een certificaat kopen

Een SSL-certificaat heeft als taak een beveiligde verbinding tussen uw websitebezoekers en uw website. Kwaadwillende kunnen de datastroom tussen uw bezoekers en uw website niet onderscheppen waardoor privacygevoelige gegevens die verzonden worden te allen tijde veilig zijn. U vind op deze pagina informatie die belangrijk is bij het kopen van een SSL certificaat.

Wat is een wildcard SSL certificaat?

Als uw website gebruik maakt van (veel) subdomeinen, zoals bv shop.uwwebsite.nl of klantenservice.uwwebsite.nl, dan is het raadzaam om een certificaat te kopen op wildcard basis. Met een wildcard certificaat beschermt u dus niet alleen uw domeinnaam tegen ongewenste indringers, maar ook alle subdomeinen zijn dan voorzien van een beveiligde verbinding. Zo kunt u met één certificaat een onbeperkt aantal subdomeinen voor uw domeinnaam beveiligen, dat scheelt in de kosten.

Hoe moet ik een SSL certificaat installeren?

Het installeren van een certificaat gebeurt in 6 eenvoudige stappen die we stap voor stap beschrijven in dit artikel over certificaten installeren.