Opties en Premium diensten voor uw website

Niet iedereen heeft kaas gegeten van instellen van een webhosting, of email. Ook bijvoorbeeld voor SEO. Wij kunnen uw een handje helpen door onderstaande opties aan te bieden. U kunt zich blijven focussen op uw onderneming, terwijl wij zorgen dat alles soepel verloopt.

Opties – SEO
SEO staat voor “Search Engine Optimization” of in gewoon Nederlands “Zoekmachine optimalisatie”. SEO is een verzameling van technieken die gericht zijn op het optimaliseren en verbeteren van uw website of webshop, voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Zoekmachines zoals Google, Bing etc. kennen waarde toe aan een website of webshop. Alle technieken die ingezet kunnen worden om de waarde van je website te vergroten vallen onder SEO. Wij kunnen uw WordPress website optimaliseren, zodat deze hoger scoort in de zoekmachines, en dan Google vooral, omdat 99% van de gebruikers zoeken met Google. Wilt u dus hoger bij een zoekmachine staan, dan is SEO zeer aan te bevelen. Deze service is niet afhankelijk of u nu een WordPress website bij ons heeft, of elders gehost. Neem voor een offerte even contact met ons op.

Opties – Email
Instellen van uw email, want u wilt natuurlijk mailen met info@ uwwebsite.nl, en wellicht u voor bepaalde afdelingen wel een apart emailadres. Wij kunnen dat voor u instellen, met het maximum wat uw hosting account toelaat. Kiest u bijvoorbeeld voor pakket 1, dan kunt u 10 emailadressen toevoegen, voor pakket kunt u wel 50 emailadressen aanmaken. Let wel, dit zijn POP3 emailadressen, u kunt onbeperkt aliassen gebruiken.

Opties – Onderhoud per maand, facturatie per jaar.
Wij kunnen u onderhoud van uw WordPress website aanbieden, zodat deze altijd up2date is. Wij zorgen dat uw standaard WordPress thema up2date blijft, en dat de geïnstalleerde plugins altijd up2date zijn. Wij doen dit op maandelijkse basis. Voor een WordPress website tot 30 pagina’s betaald u slechts €27,00 per maand. Heeft u een grotere website, dan kunnen wij u ook een aanbieding doen.

Optie – Onderhouden content – abonnementsvorm per jaar.
Onze medewerkers kunnen ook uw gehele website onderhouden. Te denken is dan het regelmatig updaten van content. Een website die geen nieuwe content heeft, scoort slecht bij de zoekmachines. Zoals Google zegt, een website waar niets aan wordt gedaan, is een slapende website, en zakt in de zoekresultaten. Zorg dus voor regelmatig nieuwe content op uw website om goed te scoren in de zoekmachines. Goed scoren resulteert in nieuwe klanten. Neem voor interesse contact op met onze verkoopafdeling voor de mogelijkheden.

Optie – Hulp bij overzetten van uw website.
Als u het niet ziet zitten om uw website te verhuizen, dan kunt u het ook uitbesteden. Onze medewerkers kunnen uw gehele WordPress website die nu bij uw huidige provider online staat, in zijn geheel overzetten naar onze Nederlandse servers. U heeft er geen omkijken meer naar, u levert de gevraagde gegevens aan, en uw WordPress website wordt in zijn geheel naar onze servers verhuisd,inclusief domeinnaam en hostingpakket. Wij hebben dan wel bijvoorbeeld de verhuiscode (TOKEN) nodig, de inloggegevens voor het admin gedeelte van WordPress hebben we dan ook nodig. Wilt u ook uw email-adressen verhuizen, ook dat kunnen we voor u doen. Daarvoor hebben we dan de gebruikte emailadressen nodig om deze te verhuizen. Hulp bij verhuizen doen wij alleen in het weekend, zodat uw website op Maandag weer online is.

Optie – Ondersteuning bij webhosting, domeinnamen en websites
Ook als u geen kaas gegeten heeft met sommige instellingen, anders dan standaard, kunnen wij u uiteraard ondersteuning geven. Voor deze ondersteuning rekenen rekenen wij per gewerkt kwartier. Deze ondersteuning kan bijvoorbeeld het volgende omvatten: Instellen van uw email. Het instellen van diverse items in DirectAdmin enz.