Categoriearchief: Nieuws

Nieuws voor klanten van MKBwebhosting.eu

Alle nieuwsberichten kunt u hier vinden. Zodra er nieuws te melden is, zullen we dat hier vermelden.

Domeinnaam-prijsverhoging

Iedereen die op internet naar de prijzen kijkt van de domeinnamen, ziet een trend, die niet direct positief is te noemen. Domeinnamen die voor bijna weggeef prijzen hier en daar werden getoond……

Sisow by Buckaroo

Sisow by Buckaroo Vandaag is bekend geworden dat deze maand  Sisow en Buckaroo overeengekomen is gekomen dat Payment Service Provider Buckaroo, Sisow overneemt. De overname is onder voorbehoud van goedkeuring door De Nederlandsche Bank. Gezien de te volgen procedure is de verwachting dat De Nederlandsche Bank haar goedkeuring zal verlenen in het eerste kwartaal van… Lees meer »

Callout verification failure

Callout Verification Failure Naar aanleiding van vragen van klanten, die de melding “callout verification failure” bijvoorbeeld bij WordPress krijgen te zien bij het versturen van e-mail.  Wij leggen uit, wat je zoals kunt (laten) doen. Callout Verification Failure Wat of waardoor krijgt u deze Callout Verification Failure te zien? MKbwebhosting.eu maakt gebruik van geavanceerde anti-spam… Lees meer »

Luondo stopt, en nu?

Zoals u wellicht heeft kunnen lezen op diverse webwinkelplatforms, Luondo webshops stopt ermee, en de klanten die een webshop via het SaaS systeem afnemen, krijgen nog de tijd tot 1 Juli 2020 om de webshop te verhuizen, er is een soort “verhuisservice” naar CCV webshops. Ook de mogelijkheid om de webshop elders onder te brengen… Lees meer »

Luondo email forwarden

Vanaf omstreeks medio februari 2019 stopt Lunodo of beter gezegd de hostingpartij die Luondo gebruikt met het forwarden, het doorsturen dus, van email. De meeste Luondo webwinkels hebben een info@ webshopnaam.nl via deze hosting lopen, echter geeft dit, zeker als u gebruik maakt van bv Gmail, dat tot fouten gaat komen. Nu kunt u over… Lees meer »

Webshop beveiliging geanalyseerd site.security

Website check site.security Een tijdje geleden werden we benaderd door Brent, van de website site.security, met de vraag of één van onze webshops geanalyseerd mocht worden, en zo de bijvoorbeeld de beveiliging in kaart brengen. Ook de bereikbaarheid en performance wordt dan bekeken, en door middel van scanners in een mooi grafisch voor de klant aangemaakt… Lees meer »

Privacy-policy-avg

Privacyverklaring Deze privacyverklaring is voor de website MKBhosting.eu, onderdeel van Mobile Interactive Services NLD. In dit privacy statement willen we u laten weten hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens, wat ingaat op 25 Mei 2018. U kunt hier lezen welke gegevens wij van u verwerken en welke invloed u daar zelf op kunt uitoefenen. Dit privacy… Lees meer »

Privacy verklaring volgens AVG/GDPR

PRIVACY VERKLARING: Wat er minimaal in moet staan om er aan te voldoen. 25 Mei 2018, schrijf deze datum in uw agenda, want vanaf deze datum zal het nooit meer het zelfde zijn, vanaf 25 Mei 2018 moet u namelijk voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ook wel bekend onder de GDPR (General Data… Lees meer »