Category Archives: Nieuws

Nieuws voor klanten van MKBwebhosting.eu

Alle nieuwsberichten kunt u hier vinden. Zodra er nieuws te melden is, zullen we dat hier vermelden.

Luondo email forwarden

Vanaf omstreeks medio februari 2019 stopt Lunodo of beter gezegd de hostingpartij die Luondo gebruikt met het forwarden, het doorsturen dus, van email. De meeste Luondo webwinkels hebben een info@ webshopnaam.nl via deze hosting lopen, echter geeft dit, zeker als u gebruik maakt van bv Gmail, dat tot fouten gaat komen. Nu kunt u over… Read More »

Webshop beveiliging geanalyseerd site.security

Website check site.security Een tijdje geleden werden we benaderd door Brent, van de website site.security, met de vraag of één van onze webshops geanalyseerd mocht worden, en zo de bijvoorbeeld de beveiliging in kaart brengen. Ook de bereikbaarheid en performance wordt dan bekeken, en door middel van scanners in een mooi grafisch voor de klant aangemaakt… Read More »

Privacy-policy-avg

Privacyverklaring Deze privacyverklaring is voor de website MKBhosting.eu, onderdeel van Mobile Interactive Services NLD. In dit privacy statement willen we u laten weten hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens, wat ingaat op 25 Mei 2018. U kunt hier lezen welke gegevens wij van u verwerken en welke invloed u daar zelf op kunt uitoefenen. Dit privacy… Read More »

Privacy verklaring volgens AVG/GDPR

PRIVACY VERKLARING: Wat er minimaal in moet staan om er aan te voldoen. 25 Mei 2018, schrijf deze datum in uw agenda, want vanaf deze datum zal het nooit meer het zelfde zijn, vanaf 25 Mei 2018 moet u namelijk voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ook wel bekend onder de GDPR (General Data… Read More »

WordPress site verhuizen

WordPress website verhuizen We krijgen geregeld de vraag: “Ik heb een WordPress site, en die wil ik graag verhuizen naar jullie hosting, hoe doe je dat?” Eigenlijk is het veel simpeler dan je zou vermoeden. Als u in de jaren al een leuke WordPress website heeft gebouwd, wilt u deze natuurlijk in zijn geheel verhuizen… Read More »

DKIM-management

DKIM-management nu beschikbaar voor onze klanten Als u bij ons een webhosting pakket heeft, daan heeft u sinds kort de mogelijkheid om DKIM aan te zetten voor de domeinnamen die u bij ons host. Dit doet u via het DKIM-management in DirectAdmin. DKIM betekent DomainKeys Identified Mail. Meer hierover te lezen in Wikipedia DKIM Wat… Read More »

Backup manager beschikbaar

Backup manager voor onze klanten nu beschikbaar Er is nu een geavanceerd en uniek backup systeem ontwikkeld waarbij onze klanten te allen tijden zelf toegang hebben tot de backups van website data. Met één klik op de muis kan een backup van uw domeinnamen en bijbehorende data worden gedownload. U als klant kan vervolgens zelf… Read More »