Klanten

Onderstaand klanten die bij ons voor een domeinnaam hebben gekozen, of een domeinnaam inclusief webhosting.

Zuidersleutelhuis.nl
De verhuizing van Het Zuider Sleutelhuis vanaf de vorige server naar mkbwebhosting ging vlot en goed. We hebben gevraagd of dit in het weekend kon plaats vinden, maar dat was geen enkel probleem. Op maandag werkte alles zoals het hoorde, nu op de nieuwe server. We zijn zeer content met deze service.

Vlinderdasjes.nl
De webshop Vlinderdasjes.nl stond eerst op een andere server, we hebben nu deze omgezet. Door de toenemende klanten kan de webshop de toestroom van klanten nu beter aan.

MKsleutels.nl
Van webshop MKsleutels.nl is het onderhoud in handen van mkbwebhosting. Ook hebben ze de SSL geinstalleerd zodat de webshop goed beveiligd is.

MKBkrediet.eu
Website MKBkrediet.eu waar u informatie kunt vinden om zakelijk krediet aan te vragen. Vele aanbieders op deze website die stuk voor stuk eigen voorwaarden hebben voordat je krediet verstrekken. Krediet aanvragen voor een investering is het meest gevraagde zakelijk krediet.

Telecom4all.com
Website Telecom4all.com die up2date vergelijkingen laat zien op het gebied van telefoon abonnementen. Door telefoonabonnementen te vergelijken met of zonder telefoon, met of zonder een gratis geschenk, vind u de beste deal voor u. Door jaarlijks deze vergelijkingstool te gebruiken, kunt u veel geld besparen.

Advertentieweb.nl
Marktplaats Advertentieweb.nl die, zoals ze zelf zeggen, anders willen zijn, dan de gewone Marktplaats. Door geen restricties te hebben op de hoeveelheid advertenties, en geen,of bijna geen andere reclame uitingen rondom de geplaatste advertenties, is deze website een goede om te slagen. Verkoop zelf op AdvertentieWeb.nl en zie het verschil.

Cabrio24.nl
Auto Marktplaats Cabrio24.nl speciaal focused op de cabriorijder, of cabrio koper. Door alleen cabrio’s aan te bieden op deze marktplaats, onderscheiden ze zich van de overcomplete marktplaats, met veel reclame en veel auto’s die bijvoorbeeld voor de leas worden aangeboden. Daar zitten de kopers niet op te wachten, en we begrijpen dat dit een verdienmodel is, zoals ze zelf zeggen. Dus heeft u een cabrio, of zoekt u een cabrio, ga dan naar Cabrio24.nl, of, naar Cabrio-Marktplaats.nl, de laatste is een verwijzing naar de eerste website.

Zoekwebcambabe.nl
ZoekWebcambabe.nl is gehost op een andere server, zodat andere websites gescheiden staan van de rest. Deze website is een verzamelplaats met webcambabes, maar ook stellen en mannen die plaats nemen achter de webcam. Het is voor de gebruiker / bezoeker mogelijk om rechtstreeks met deze mensen te communiceren, wat het interactieve deel uniek maakt. Ben je op zoek naar een chat gesprek, dan kun je hier dus terecht.

MnMsc.nl
MnMsc.nl is ook een nieuwe website, opgezet voor linkbuilding. Het domein is al vele jaren oud en heeft al heel wat reputatie opgebouwd. Daardoor weet bv Google dat het een blijvertje is. Op deze website kan op twee manieren worden geadverteerd, met een websitevermelding, of met een artikel over het bedrijf of website van het bedrijf. Door veel artikels en/of websites te vermelden, gaat de repuatie van de website nog meer omhoog, wat betekent dat de adverterende websites daar ook van mee genieten. Betaling gaat via iDeal, Soffort, en andere betaalsystemen voor diverse landen.

Vergelijkingssite.org
 Vergelijkingssite.org , op zoek naar de laagste tarieven voor 2021? U kunt hier zorgverzekeringen vergelijken voor het jaar 2021, een telefoonabonnement vergelijken en aanvragen, ook een boekhoudprogramma, zoek dus welk boekhoudprogramma de voordeligste is. Kortom, er is heel wat te vergelijken op deze vergelijkingsgids, voor het jaar 2021.

Kerstmis.info
 Kerstmis.info , Decembermaand betekent Kerstmis, Kerstmarkten enz. Deze website heeft informatie over de Kerst, Kerstmarkten, maar heeft ook een webshop met leuke foute Kersttruien, zowel heren Kersttruien als dames Kerstruien. Wil je in December inspiratie opdoen, dan is een bezoekje aan deze Kerst site een leuk idee. De Kerst site en Kerst webshop van Nederland, met veel informatie over Kerstmarkten 2020 in Nederland, Kerstmarkten in België, en Kerstmarkten in Duitsland. Lees de vele Kerst info, en neem een bezoekje in onze Kerst webwinkel, met onderandere de Foute Kerstrui 2020. Voor sommige mensen zou kerst het hele jaar mogen duren. Kerstmis.info is een website voor zulke kerstliefhebbers! Hier vind je de gezelligste kerstmarkten, leukste kerstproducten en beste kersttips.