Domeinnamen registreren.

domeinnamenU staat op het punt om een website op het internet te publiceren, echter moet u nog wel een domeinnaam of meerdere domeinnamen verzinnen, die uw product of onderneming vertegenwoordigd. Of u nu een eenmanszaak of een grote multinational vertegenwoordigd, zonder goede domeinnaam bent u niet goed bereikbaar op het internet, u moet dus een eigen identiteit hebben.

Wij helpen u graag met de keuze van een goede domeinnaam.

Het is helaas niet meer mogelijk om een domeinnaam aan te vragen.

Als u geen geschikte domeinnaam weet voor uw (startende) onderneming, neem dan contact met ons op. We hebben ervaring in het creatief vinden van diverse domeinnamen. Geef zoveel mogelijk relevante informatie over uw onderneming op en wij geven u dan gratis advies omtrent een geschikte domeinnaam. Heeft u eenmaal de geschikte domeinnaam, dan kunt u direct daar onze webhosting en eventueel een ssl certificaat aan koppelen zodat u in één keer klaar bent voor het grote wereld wijde web.

Nederlandse domeinnamen registeren wij real-time en worden direct bij de Nederlandse SIDN organisatie ondergebracht. Zo weet u dat uw domeinnaam veilig staat en is dan niet meer zonder uw medeweten te registreren.

Hoe snel heb ik de domeinnaam?

Het registreren van een domeinnaam bij MKBwebhosting is niet alleen eenvoudig, het is ook nog eens razendsnel. U heeft de keuze om online te betalen via iDeal, MrCash, SOFORT of u kunt het handmatig overmaken via uw eigen bankrekening, echter is dit niet real-time, omdat hier een verwerkingstijd van één tot twee dagen in zit.

Wat kost het om domeinen te registreren?

Het bedrag voor een domeinnaam is afhankelijk van de gewenste extensie. Bij het controleren en registreren van de domeinnaam bij MKBwebhosting ziet u direct hoeveel het betreffende domein kost. Een domeinnaam begint bij ons vanaf €15,50 ex. BTW

Hoe lang is een domeinregistratie geldig?

Tijdens het bestellen van domeinnamen op MKBwebhosting ziet u direct voor hoe lang u het domein vastlegt, meestal is standaard een jaar. Wij verlengen uw domeinen niet automatisch, tenzij u dat wel wilt.

Welke domeinnaam registreren?

Bij het bestellen van een domeinnaam zult u een gewenste extensie moeten kiezen, dit is de landen extensie die achter de domeinnaam staat, zoals .nl (Nederland)  .com (USA, Algemeen) of .be ( België)  Welke extensie u uiteindelijk kiest is belangrijk voor de markt die u vertegenwoordigd. Is uw markt gebaseerd in Nederland, dan is een logische stap om een .nl domeinnaam te registeren, is deze er onverhoopt al, dan kunt u eventueel een andere kiezen. U kunt ook variaties maken door er een koppelstreepje tussen te zetten.